BAGAIMANA MERANCANG ROADMAP BEKERJA DI DALAM INDUSTRI OIL & GAS DENGAN MENGUASAI ILMU ASSET INTEGRITY MANAGEMENT SEHINGGA MAMPU MENJANA 5 ANGKA SEBULAN?

Ebook ini mendedahkan tentang bagaimana Ir.Mursyidi membina kerjaya di dalam industri oil & gas dan panduan untuk anda yang bercita-cita atau yang sedang bekerja di dalam industri untuk kebangkan karier dengan “Asset Integriti Management (AIM)”

1629695651

Modul ni untuk siapa?

Fresh graduate yang cukup pengalaman bekerja dan bercita-cita untuk menyertai bidang Asset Integrity management (AIM)

Mereka yang bekerja dan merancang untuk menduduki peperiksaan API

Mereka yang cukup pengalaman bekerja dan berminat untuk menyertai bidang Asset Integrity Management (AIM)

Langkah pertama untuk perkambangan karier

Ebook ini adalah langkah pertama untuk anda belajar dan mengatur perjalanan karier anda sebagai inspector dalam bidang Asset Interity management (AIM). Antara perkara yang akan anda belajar dalam ebook ni adalah:

Ini bonus untuk anda...

Rakaman webinar AIM Career Growth oleh Ir.Mursyidi. Webinar ini memberikan anda gambaran jelas berkaitan industri dan bagaimana anda boleh menyusun karier anda.

Sertai webinar Asset Integrity Management (AIM) bersama Ipetro bulanan secara percuma. Khas buat anda yang merancang untuk menambah ilmu untuk peningkatan kerjaya dalam bidang AIM. PERCUMA.

Siapa Ir.Mursyidi?

Berpengalaman lebih 13 tahun dalam industri Minyak & Gas (Oil & Gas) termasuklah di upstream dan downstream, Ir Mursyidi terlibat dalam bidang “construction, commissioning, inspection & maintenance” di “Melaka Group 3 Lube Based Oil Project, Sweet and Sour Crude Refinery, Petrochemical plant, Regasification Terminal & Turnaround/Shutdown Projects”.

Ir Mursyidi mempunyai pengalaman bekerja sebagai Mechanical Supervisor, TA Planner, TA Planning Manager, Assistant TA Manager, TA Coordinator, API Inspector, Lead Inspector, Third Party Inspector, Inspection Engineer, Drone Pilot/Operator, Trainer dan Consultant di dalam dan luar Negara.

HOW TO GROW IN OIL & GAS INDUSTRY: Case Study by Ir.Mursyidi

Klik button dibawah untuk dapatkan ebook dan video rakaman webinar Career Growth sekarang

Pada asalnya kami berikan ebook dan panduan ini secara percuma, tapi memandangkan ilmu yang ada dalam ebook dan webinar ini bernilai puluhan ribu ringgit dan anda kan dapat akses ke semua webinar Asset Integrity Management (AIM) bersama Ipetro secara bulanan PERCUMA kami mengenakan bayaran cuma RM9 sahaja untuk anda yang betul-betul nak kembangkan karier di dalam bidang Asset Integrity Management (AIM).

No 15, Jalan Kerambit 5, Bandar baru Sg.Udang, 76300, Sg Udang, melaka